Continental Wintercontact TS 860 TESTWINNAAR 2018 ANWB banden goedkoop online bestellen Autobanden bestellen met voordeel. Gratis levering. Thuisbezorgd of montage in de buurt. Winterbanden, zomerbanden of allseasonbanden.


 

Continental banden


Continental is alom geprezen als een zeer goed bandenmerk. Dit Duitse merk staat voor kwaliteit en is 1 van de grootste bandenfabrikanten in de wereld. Dit bandenmerk staat voor kwaliteit en vooruitgang.

Zij maken banden voor personenwagens, bestelwagens, motoren, fietsen en zelfs vrachtwagens.

 

Continental Banden Groep

 

Continental, ook wel Conti genoemd heeft haar hoofdkantoor in het Duitse Hannover. Zij zijn een onderdeel van Pon, waar ook de Porsche, Volkswagen en Audi importeurs onder vallen.

Vaak zien we dan ook Continental banden fabrieksaf onder deze 3 automerken. Ook de import van het roemruchte merk Bugatti valt onder de Pon groep.

 

Bij Continental werken momenteel zo`n 140.000 mensen.

 

Continental zomerbanden

 

Continental is een van de beste bandenfabrikanten ter wereld. Zij maken o.a. ook zomerbanden, waarvan sommige types standaard worden gemonteerd op nieuwe auto`s.

Personenwagenbanden zoals de Continental Conti Premium Contactsport 5, de Conti Sportcontact 5 en de Ecocontact 5 komen in de categorie zomerbanden bij o.a. de ANWB Zomerbandentest als beste uit de bus.

 

Continental winterbanden

 

Continental winterbanden zijn vaak de beste winterbanden die U kunt kopen. De Continental Conti WinterContact TS850, TS830 en de TS800 werden in winterbandentest van de ANWB en TUV als beste getest.

Hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Al deze kenmerken komen terug in de Continental winterbanden.

Door het speciale rubbercompound zijn de Continental winterbanden altijd veilig en doen zij hun optimale werking bij een temperatuur onder de 7 graden.

 


Continental Wintercontact TS 860 TESTWINNAAR 2018 ANWB kunt U goedkoop kopen bij de Autobanden Prijsvechter.
Hieronder ziet u alle beschikbare banden van het type Continental Wintercontact TS 860 TESTWINNAAR 2018 ANWB.
Voor een prijsopgave voor uw bandenmaat, klikt u op onderstaande blauwe knop voor Continental Wintercontact TS 860 TESTWINNAAR 2018 ANWB banden.

GRATIS prijsopgave banden, KLIK HIER

 • Gratis verzending
  Vanaf 2 banden of velgen
 • Meer dan 500+ montagepunten
  En ook bij u in de buurt
 • Snelle levering
  Levering binnen 2 werkdagen
 • Veilig kopen
  Qshops Keurmerk gecertificeerd
 • 1 Jaar garantie
  Op alle producten
 • Klantwaardering 8.9
  Uit meer dan 4300+ reviews