Autobanden Prijsvechter
Laagste prijs autobanden

Laagste prijs garantieDe Autobanden Prijsvechters laagste prijs garantie,  is onze belofte aan jou, dat je bij ons nooit teveel betaald voor jouw autobanden. We willen jou een zo goed mogelijk product leveren tegen de laagst mogelijke prijs. Mocht je bij ons banden gekocht hebben en je ziet bij een andere betrouwbare webwinkel exact dezelfde band, dan krijg je van ons het verschil terug op je rekening.

Wanneer je dezelfde dag het gelijke product vindt tegen een lagere prijs, dan kun je een mail sturen aan info@autobanden-prijsvechter.nl
Stuur de factuur mee, die je bij het bestellen hebt ontvangen in je e-mail. Stuur ook de link mee naar het gelijke product wat je ergens anders goedkoper hebt gezien.

Uiteraard mag je ook de mail "de gegevens van je bestelling" beantwoorden met het verzoek voor laagste prijsgarantie.
De datum en tijd van jouw email, zien wij als bewijs, dat je dezelfde dag het prijsverschil hebt gezien.

Indien wij constateren, dat het inderdaad gaat om hetzelfde product en dezelfde voorwaarden, dan krijg jij het verschil van ons terug.
Kijk wel of de andere webwinkel gelijke voorwaarden hanteert, zoals een korte levertijd van maximaal 3 dagen en dat zij banden leveren, die recent zijn geproduceerd.

Wij staan voor kwaliteit en vergelijken op een eerlijke manier.

Helaas zijn er nogal wat minder betrouwbare bandenwebwinkels online, waar we ons niet mee willen vergelijken.
Check op Google anders maar de naam van de webwinkel + het woord klachten. Doe dit ook voor ons, dan zul je zien, dat we er goed uitkomen.

We hebben 99% aanbevelingen van klanten bij vrienden en familie en krijgen gemiddeld een 8.9 als score van eerdere klanten.

Daarom hebben we ook een aantal voorwaarden om eerlijk te vergelijken:
Wij bieden veel extra`s ten opzichte van andere webwinkels en wanneer zij dit niet bieden, dan zou het geen eerlijk vergelijk zijn uiteraard.

De andere webwinkel heeft een professioneel keurmerk Thuiswinkel Waarborg of Qshops Keurmerk en daarmee voldoen zij aan de Nederlandse wetgeving.
Bij de andere webwinkel moet je beroep kunnen doen op een onafhankelijke geschillencommissie.
De andere webwinkel moet een levertijd hebben van maximaal 3 werkdagen.
De andere webwinkel moet gratis leveren.
De verkoopprijs van de andere webwinkel is inclusief de wettelijk verplichte verwijderingsbijdrage en btw.
De productprijs van de andere webwinkel moet getoond worden als eindprijs. Er mogen verder geen extra kosten bijkomen, zoals administratiekosten e.d.
De andere webwinkel moet een Nederlandse webwinkel zijn. Kijk hiervoor bij de contactgegevens van de desbetreffende webwinkel.
Het product moet recent zijn geproduceerd. Wij leveren altijd verse banden en deze zijn qua prijs niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld een band uit 2016.
Het moet gaan om een exact gelijk product, door ons na te zien aan de ean code
Het product moet voorradig en direct leverbaar - verzendbaar zijn.
Het prijsverschil is alleen van toepassing op de dag van aankoop. Omdat prijzen dagelijks veranderen, kunnen wij niet garanderen, dat prijzen zakken of stijgen en uiteraard en dat geldt ook voor de prijzen van onze concurrent.
Banden waarbij wij iets extra`s bieden, zoals bijvoorbeeld een garantie op lekrijden, zijn uitgesloten van de laagste prijsgarantie.

De laagste prijs garantie geldt alleen voor de banden, welke wij online verkopen.

Heb jij recht op het prijsverschil terug. Mail ons dan en wij bekijken dit voor je. Uiteraard maken we het prijsverschil direct aan je over.
Dat is de service van Autobanden Prijsvechter.


Terug naar de webwinkel


 


 

 

 

.
Autobanden Prijsvechter goedkope banden

 

Lekke band? Gratis een nieuwe

Bij 1 van onderstaande Private labels infobutton
Goedkope banden met meer kwaliteit

Budgetbanden goedkoop

Goedkope autobanden online bestellen
.

Montage in de buurtGratis balanceren
 
Klantenservice


 

Kunnen we je helpen?


Dat doen we graag

Maak gebruik van de chat of mailfunctie rechtsonderin 

of bel 0162-785936 (lokaal tarief)
Maandag t/m Vrijdag 9.30 -16.00 uur

button webshop