Goedkoop Pirelli autobanden of Pirelli winterbanden kopen - PIRELLI ZO 19560 R 16 99T CHRONO 2 Goedkoop Pirelli autobanden of Pirelli winterbanden kopen - Autobanden bestellen met voordeel. Gratis levering. Thuisbezorgd of montage in de buurt. Winterbanden, zomerbanden of allseasonbanden.

PIRELLI ZO 19560 R 16 99T CHRONO 2

Gratis levering vanaf 2 stuks
Prijs per stuk
€ 79.80 2 werkdagen Bestellen
Terug naar resultaten


Merk: PIRELLI
Type: CHRONO 2
Breedte: 195
Hoogte: 60
Velgmaat: 16 inch
Draagvermogen: 99 ( = 775 kg p.s. )
Snelheid: T ( = maximaal 190 km/u )
Seizoen: Zomer
Voorraadstatus:  
Productcode: PI2186500
Let op: De door ons getoonde foto is een voorbeeld foto.
Een eventuele afgebeelde velg op de foto wordt niet meegeleverd.


Alle allseasonbanden en winterbanden voldoen aan de wettelijke wintereisen voor heel Europa.
Banden geproduceerd na 01-01-2018 hebben de verplichte sneeuwvlokcodering(3PMSF).

Omschrijving

Pirelli Chrono 2


Pirelli Chrono 2 is de opvolger van de bekende Pirelli Chrono. De Pirelli Chrono 2 is een versterkte band voor bestelwagens, bestelbussen, lichte vrachtwagens , campers en caravans.
 

Pirelli Chrono 2 specificaties


De Pirelli Chrono 2 heeft de rijeigenschappen van een autoband. Maar toch is dit een 100% commerciële band. De band is veilig, gaat lang mee en is zuinig. Alles wat bijvoorbeeld een vervoerder wenst voor zijn wagenpark. De band kan ook onder een camper worden geplaatst, zo comfortabel is deze Pirelli Chrono 2.
Door de versterkingen kan de band enorme krachten aan. Kijk bij de loadindex - draagvermogencodering naar het aantal KG wat de band kan dragen. Meer hierover op deze pagina
Het speciaal ontwikkeld profiel zorgt ervoor dat de band enorm lang mee gaat, comfortabel is en een goede grip heeft op zowel nat als droog wegdek. Er is genoeg tractie, waardoor ook de remweg wordt verkort en de kans op aquaplanning wordt verkleint.
Dit is de ideale band voor uw bestelwagenpark of camper.