Autobanden Prijsvechter
Zoeken

POI Gratis verzending en laagste prijsgarantiePOI Snelle levering en garantie
 

Zomerbanden kopenAllseasonbanden kopenBanden actieWinterbanden kopenStalen velgen kopenAutobanden monteren in de buurtIn 4 stappen nieuwe banden onder jouw auto infobutton


 


 

 

 

 

Autobanden kopen?


Wij zijn Autobanden Prijsvechter en zorgen er graag voor, dat je bij ons online de beste autobanden aanbiedingen kunt vergelijken.
Natuurlijk zodat jij de laagste prijs betaalt voor nieuwe banden.

Goede kwaliteit tegen een lage prijs, waarmee jij weer veilig de weg op kunt. Banden in de juiste maat die je nodig hebt, waar we je overigens ook goed over kunnen adviseren.

Tip: we hebben autobanden voor alle automerken en alle modellen. Rijd je een Volkswagen, Peugeot, Skoda, Citroen, BMW of Toyota? Dan hebben we de juiste autobanden. We hebben daarnaast autobanden ten behoeve van Alfa Romeo, Audi, Chevrolet, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Lancia, Landrover, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, Subaru, Suzuki of Volvo.

Vind eenvoudig de banden die je zoekt, van bekende merken zoals Michelin, Continental, Dunlop, Goodyear en Pirelli.
Bestel nieuwe zomerbanden, winterbanden of all-seasonbanden. Speciaal geschikt voor de verschillende seizoenen of juist om heel het jaar veilig en comfortabel mee te rijden.

Eenvoudig bij ons online te bestellen, je kunt ze gratis thuis laten leveren of ze snel laten monteren bij een van de 500 aangesloten montagepunten.
Professionele bandenbedrijven waarmee we samenwerken, zodat jij zeker weet, dat je ze er voordelig en vakkundig op kunt laten zetten.

Bestel je bij ons? Dan is het balanceren gratis, net als onze levering, ook dat gratis vanaf 1 band !

Dat is de service van Autobanden Prijsvechter !


 

Hoe werkt het?

 
Benieuwd hoe je gemakkelijk nieuwe autobanden kunt bestellen? We zetten het graag op een rij:

1: Vind jouw bandenmaat in onze zoekmachine.
2: Kies levering aan huis of bij een professioneel montagepunt in de buurt .
3: Je ontvangt de banden thuis of op je werk of een je krijgt een bericht, dat ze klaar liggen bij het gekozen montagepunt.

Klaar. Nieuwe banden op de auto: jij kunt weer veilig en comfortabel de weg op.

Tip: benieuwd hoe onze klanten onafhankelijk de banden en service beoordelen? Bekijk het bij de Feedback Company.


Je kunt online eenvoudig de aanbiedingen van autobanden vergelijken. Vind de goedkoopste banden, een scherpe prijs voor een specifiek merk en natuurlijk precies de autobanden die je nodig hebt.
Voor de zomer of de winter, of om heel het jaar goed gebruik van te kunnen maken. Speciaal ten behoeve van het merk en model auto dat jij rijdt, waardoor je weer veilig kan deelnemen aan het verkeer.

En kom je er zelf niet helemaal uit? We adviseren je graag, ook als je twijfelt of je de juiste bandenmaat hebt.

 

Voordelen


Online autobanden bestellen? Het levert je een aantal belangrijke voordelen op:


 

Goed en goedkoop: gratis geleverd


Wij houden de prijzen laag, zodat jij niet te veel betaalt voor de autobanden, die je nodig hebt. We zijn de banden concurrent van de gehele bandenmarkt. Je komt ons niet tegen in dure marketingcampagnes en we zitten natuurlijk niet in een onnodig duur pand op een A-locatie. In plaats daarvan, letten we scherp op de kosten, zodat wij, de autobanden die jij bestelt, gratis kunnen leveren. Thuis of bij een montagepunt, waardoor je er nooit extra kosten hoeft te maken voor de levering. Goed en goedkoop, als jij nieuwe banden voor je auto nodig hebt.


 

Samenwerking met 500 montagepunten


Banden zijn belangrijk, het enige contact met de weg. Goede kwaliteit van het rubber, de perfecte prijs - kwaliteitsverhouding en natuurlijk een vakkundige montage. Het is de enige manier om er op een veilige en comfortabele manier mee te rijden, iets waar we je graag een handje bij helpen.

Daarom werken we samen met meer dan 500 montagepunten door heel Nederland. Ook bij jou in de buurt is er 1, zodat je snel de banden er daar op kan laten zetten. 

Banden voor alle merken en modellen


Wij begrijpen dat jij heel specifieke banden zoekt, speciaal voor jouw automerk en model. Geschikt tot specifieke snelheden, de juiste gewichtsbelasting voor de auto en met andere eigenschappen, die jij belangrijk vindt. Of tegen de laagste prijs, terwijl wij ervoor zorgen, dat je kunt kiezen uit betrouwbare en degelijke bandenmerken. Zodat jij een goede keuze maakt, waar je online in ieder geval bij ons niet te veel betaalt.

Het zijn die belangrijke voordelen voor jouw autobanden, waar je online eenvoudig van profiteert. De makkelijkste manier om nieuwe banden te kopen, waarmee je zeker weet dat je een goede keuze maakt.

 

Zomerbanden, winterbanden en meer


Zoek je specifiek naar zomerbanden, naar winterbanden of wellicht de all-season autobanden? Gebruik ze in de zomermaanden, de wintermaanden of heel het jaar door.

Tip: benieuwd wanneer het tijd wordt om de zomer- en winterbanden te wisselen? Zomerbanden presteren goed vanaf circa 7 graden Celsius.
Daalt de temperatuur er (gemiddeld) onder? Dan ga je veiliger op weg met winterrubber.

We adviseren je graag over de juiste banden voor jouw auto, zowel zomer als de winter. En voor heel het jaar, als je ze tussentijds liever niet steeds wilt wisselen.
Als je veel rijdt of juist heel weinig, is iets waar we natuurlijk rekening mee kunnen houden tijdens het advies.

 

Informatie over autobanden


Voordat je gaat bestellen, wil je wellicht eerst meer weten over de verschillende autobanden die er beschikbaar zijn en bijvoorbeeld hoe de montage werkt?

We begrijpen dat jij je graag goed voorbereidt, om de juiste keuze te maken.
Op de wang van de band en in de bestuurdersportier, zie je overigens wat de bandenspanning moet zijn, zodat je dit bij de nieuwe autobanden goed in de gaten kunt houden.

Belangrijk, omdat je daarmee voorkomt dat het rubber onnodig snel slijt (en je meer brandstof verbruikt). We vertellen je op deze manier graag meer over autobanden en de manier waarop je daar het meest veilig, comfortabel en tegelijkertijd zuinig mee kunt rijden.

Tip: weet je niet goed welke maat de banden van jouw auto hebben en wat je online moet bestellen?

Geen zorgen, we leggen je graag hier uit, hoe je de bandenmaat kunt vinden.
Heb je het gevonden? Dan bestel je jouw banden online en gaan wij snel er mee aan de slag.

Je kunt gemakkelijk bij ons online autobanden bestellen. Maak gebruik van de sorteerfunctie in de zoekmachine en sorteer op prijs of kwaliteitsscore.
Alles is in de aanbieding en door de verschillende merken en modellen te vergelijken, maak jij de beste keuze voor jouw auto.


En kom je er zelf niet helemaal uit? Neem contact met ons op, dan helpen we je graag. 

 

Bandenvragen:


- Waar vind ik de bandenmaat voor mijn auto
Antwoord: De bandenmaat staat op de zijkant, de wang van de band. Meer weten?
Klik hier

- Wat is draagvermogen bij banden?
Antwoord: Dat is de maximale druk in kilo`s die een band aankan. Meer weten?
Klik hier

- Waar kan ik autobanden zoeken op kenteken?
Antwoord: Dit raden wij af, aangezien er vaak een andere velgmaat op de auto zit, dan dat het kenteken aangeeft. Kijk op de band voor de maat, zie vraag 1.

Welke band is de beste autoband voor mijn auto?
Antwoord: Dat is per auto verschillend. Uiteraard is de bandenmaat belangrijk, maar wellicht ook jouw budget. In onze zoekmachine kun je sorteren op kwaliteit en op prijs.

Kan ik een andere bandenmaat monteren dan de huidige maat?
Antwoord: Nee dat kan niet zomaar. De band kan bij een andere maat groter worden of juist kleiner. Dat heet rolomtrek. Meer weten?
Klik hier

Hoe lang gaat een band mee?
Antwoord: Qua kilometers is dit per band en bestuurder / auto verschillend. De levensduur in jaren, mits niet versleten, is 6-7 jaar na montage.

Mag ik zomerbanden met allseasonbanden combineren?
Antwoord: Wettelijk mag dit, maar wij raden dit ten zeerste af ! De grip onder verschillende weersomstandigheden kan behoorlijk verschillend zijn per bandensoort.

Wat is de minimale profieldiepte voor winterbanden?
Antwoord: In Nederland is dit 1.6 mm. Echter bij minder dan 4 mm gaan de winterse eigenschappen snel achteruit. In sommige landen is minimaal 4 mm verplicht.

Mag ik zomaar Runflatbanden op mijn auto zetten?
Antwoord: Nee tenzij de auto fabrieksaf is voorzien van Runflat geschikte velgen en TPMS. Zet je deze Runflat autobanden op een autovelg die niet geschikt is, dan kan dit leiden tot ongelukken.


 

Autobanden kopen doe je voordelig bij Autobanden Prijsvechter


 

 

 

Facebook Autobanden Prijsvechter Youtube films Autobanden Prijsvechter Twitter Autobanden Prijsvechter iDealBancontact Overboeking bank Gecertificeerd Qshops Keurmerk aanbevolen door de Consumentenbond Klantwaardering

  


 

Footer

Kunnen we je helpen ?  We doen het graag !

Bel 0162-785936 of gebruik de chat-contactbutton rechtsonder

 
PirelliMichelinGoodyear
Voor elk automerk goede banden