Autobanden Prijsvechter

Falken Euro AS200 Allseason


Falken EUROALL SEASON AS200

Het Multi talent voor 365 dagen, de nieuwe all-season band van Falken biedt verbeterde tractie op een droge, natte, evenals ondergesneeuwde rijbaan, zonder qua comfort in te leveren. De EUROALL SEASON AS200 toont daarbij duidelijk verminderd rolgeruis en een kortere remweg. Vanaf juli 2013 wordt de band in totaal 27 verschillende maten bij de bandenhandelaar aangeboden.

De EUROALL SEASON AS200 is speciaal ontwikkeld voor de hoge eisen die gesteld worden door de Europese markt.

De vier breedtes en diep ingesneden lengtegroeven zorgen voor een royale waterverdringing. Deze worden aangevuld met geraffineerd geplaatste dwarsgroeven voor optimale waterafvoer naar buiten.

Het nieuw ontwikkelde rubbermengsel bevat naast een verhoogde verhouding aan silica een hoger aandeel aan styreengroepen, die zorgen voor buitengewone handling op een natte rijbaan. Bovendien beschikt de AS200 over een automatisch mechanisme voor verouderingsbescherming. Een verouderingsbeschermingsmiddel verspreidt zich van binnenuit naar het bovenste loopvlak en beschermt deze voor veroudering en agressieve milieu-invloeden gedurende de hele levensduur.

De EUROALL SEASON AS200 is onze eerste all-season band en ideaal voor alle regio's, legt Markus Bagner uit, verkoopdirecteur Duitsland Falken Tyre Europe GmbH.

Bij de ontwikkeling van het rubbermengsel stond de verhouding tussen zeer goede handling op een nat en droog wegdek, en tegelijkertijd een uitgesproken kilometerprestatie op de voorgrond. En dat zo mogelijk onder alle rijcondities en weersomstandigheden.

Ook beschikt de AS200 over de in Europa voorgeschreven M&S-markering op de zijflanken en het sneeuwvloksymbool voor toereikende wintertractie.

Over FALKEN High Performance Tyres:

Sinds vele jaren vormt de motorsport de basis voor de technologie en ontwikkeling van de FALKEN High-Performance-banden en de buitengewone rijeigenschappen ervan.

FALKEN racebanden bewijzen hun kwaliteit en prestatievermogen in de meest veeleisende raceseries ter wereld. Daartoe worden o.a. de Amerikaanse Le Mans Series gerekend, en vooral de legendarische 24-uurs-races op de Nurburgring.

Door de systematische evaluatie van de in de racesport opgedane ervaringen worden voortdurend nieuwe inzichten verkregen, die dan langs de kortste weg in de serieproductie hun toepassing vinden. Dit resulteert in voortreffelijke producten, die aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen en zich in de internationale concurrentie sinds jaar en dag met succes bewijzen.

 

Alle Falken producten voldoen aan de ISO-normen 9001 en 14001.
Falken is onderdeel van Sumitomo Rubber Industries Ltd., Japan.


Falken Euro AS200 Allseason kunt U goedkoop kopen bij de Autobanden Prijsvechter.
Hieronder ziet u alle beschikbare banden van het type Falken Euro AS200 Allseason.
Voor een prijsopgave voor uw bandenmaat, klikt u op onderstaande blauwe knop voor Falken Euro AS200 Allseason banden.

GRATIS prijsopgave banden, KLIK HIER

 • Gratis verzending
  Vanaf 2 banden of velgen
 • Meer dan 500+ montagepunten
  En ook bij u in de buurt
 • Snelle levering
  Levering binnen 2 werkdagen
 • Veilig kopen
  Qshops Keurmerk gecertificeerd
 • 1 Jaar garantie
  Op alle producten
 • Klantwaardering 8.9
  Uit meer dan 4300+ reviews
 • Product type:
  FALKEN EURO AS200 ALLSEASON
  Omschrijving:
  AS 200
  Maat band:
  175 / 65 R 15 88T
   
  Alle seizoenen band Alle seizoenen band
  FALKEN

  7.6
  Score
  Kwaliteitsscore
  Banden brandstofefficiëntie Klasse EBanden brandstofefficiëntie Klasse E Verbruik
  Banden: Grip op nat wegdek Klasse CBanden: Grip op nat wegdek Klasse C Grip op nat
  Band afrolgeluid 71 dBBand afrolgeluid 71 dB Geluid in DB
  Bandenmerk

  Op voorraad


  € 70.99


  Bestellen