Autobanden bestellen met voordeel. Gratis levering. Thuisbezorgd of montage in de buurt. Winterbanden, zomerbanden of allseasonbanden.

Autobanden zoeken Ga naar winkelwagen

Pastor Automobielen

Hieronder kunt u meer informatie vinden van het door u gekozen aangesloten montagepunt van de Autobanden Prijsvechter.
Wanneer u bij ons banden koopt, dan kunt u kiezen voor montage bij deze aangesloten garage.

Pastor Automobielen
Bedrijfsnaam:
Pastor Automobielen 
Adres:
Costerstraat 15 
Postcode en plaats:
1704 RJ Heerhugowaard 
Tarief t/m 15 inch:
€ 15.00 incl. balanceren en btw
Tarief vanaf 16 inch:
€ 16.00 incl. balanceren en btw
Meerprijs alu/lichtm. velgen:
€ 2.50
Maximale velgmaat:
20 inch
Bovag lid:
 
Vaco lid:
 
APK mogelijk:
 
Opslag banden mogelijk:
 
Stikstofvulling mogelijk:
 
Runflat montage mogelijk:
 
Uitlijnen mogelijk:
 

Terug naar resultaten Dit montagepunt kiezenUitbalanceren van de wielen:

Het balanceren van de wielen is enkel het in balans brengen van de velg en band. wat dan ook altijd gedaan wordt na het monteren van nieuwe banden. Dit uitbalanceren gebeurd op een apparaat waarbij het wiel op toeren wordt gebracht en men kan zien waar de onbalans zit. Deze haalt men weg door loot op de velg te plaatsen waardoor de velg en band bij elk toerental in balans blijft. Zo heb je het balanceer apparaat waar het wiel van de auto op vastgezet wordt maar zo heb je ook wiel balanceer apparaten die de wielen op de auto balanceren. De naaf van de auto waar het wiel op vast gezet wordt is vanuit de fabriek al in balans gebracht waardoor het niet perse nodig is dat het wiel op de auto gebalanceerd wordt. Het uitbalanceren op de auto zelf doet men dan meestal ook als er een resonantie (trilling) tijdens het rijden bij een bepaald toerental aanwezig blijft.

Klantbeoordelingen - Gemiddelde waardering voor dit bedrijf: 8

Reactie geschreven op 13 april 2016 door Leon


Kon snel terecht voor het wisselen en balanceren van mijn banden. Er werd keurig een extra keer contact opgenomen toen de banden bij Pastor Automobielen werden geleverd. Het verwisselen van de banden werd vakkundig en snel door Roderick gedaan, top.bandenmontage Heerhugowaard, monteren autobanden Heerhugowaard, autobandenmontage Heerhugowaard, montage Heerhugowaard, Goedkope banden Heerhugowaard, goedkope autobanden Heerhugowaard, autobanden kopen Heerhugowaard