Goodyear autobanden of Goodyear winterbanden goedkoop kopen - GOODYEAR WI 19565 R 15 91T ULTRAGRIP 9 MS Goodyear autobanden of Goodyear winterbanden goedkoop kopen - Autobanden bestellen met voordeel. Gratis levering. Thuisbezorgd of montage in de buurt. Winterbanden, zomerbanden of allseasonbanden.

GOODYEAR WI 19565 R 15 91T ULTRAGRIP 9 MS

Gratis levering vanaf 2 stuks
Prijs per stuk
€ 50.29 2 werkdagen Bestellen
Terug naar resultaten


Merk: GOODYEAR
Type: ULTRAGRIP 9 MS
Breedte: 195
Hoogte: 65
Velgmaat: 15 inch
Draagvermogen: 91 ( = 615 kg p.s. )
Snelheid: T ( = maximaal 190 km/u )
Seizoen: Winter
Voorraadstatus:  
Productcode: 981110000135469
Let op: De door ons getoonde foto is een voorbeeld foto.
Een eventuele afgebeelde velg op de foto wordt niet meegeleverd.


Alle allseasonbanden en winterbanden voldoen aan de wettelijke wintereisen voor heel Europa.
Banden geproduceerd na 01-01-2018 hebben de verplichte sneeuwvlokcodering(3PMSF).

Omschrijving

Goodyear Ultragrip 9

Goodyear Ultragrip 9 winterbanden zijn in 2014 de allernieuwste winterbanden van Goodyear.
Een nieuw design, de laatste technologiën zij gebruikt voor de Goodyear Ultragrip 9.

 

Goodyear Ultragrip 9 kopen

Goodyear brengt alweer de negende generatie Ultragrip-banden uit.
De nieuwe winterband is vanaf komende winter verkrijgbaar in 33 maatvoeringen.
De voorganger, Ultragrip 8, werd de afgelopen drie jaar op meer dan 7 miljoen voertuigen gemonteerd en werd zeer goed gewaardeerd in diverse winterbandentesten.

Bij de Goodyear Ultragrip 9 leidt het hoge aantal randen en de hoge lamellen tot een betere wegligging op besneeuwde wegen.
De blokken van het profiel bieden veel tractie bij sneeuw. De hoge dichtheid van de lamellen en de vierkantere afdruk die de Ultragrip achterlaat, leiden ook tot betere prestaties op ijs.
De hydrodynamische groeven van de Ultragrip bieden daarnaast meer weerstand tegen aquaplaning en natte sneeuwresten", aldus Goodyear.

In vergelijking met de Ultragrip 8 heeft Goodyear ook de rubbersamenstelling verbeterd. Het bedrijf ontwikkelde een speciale mix van weekmakers, waaronder hars voor tractie op nat wegdek en plantaardige olie, om betere prestaties op sneeuw en ijs te leveren.

Om consumenten te helpen, is de Ultragrip 9 voorzien van een speciale 'Top-indicator' in de vorm van een sneeuwvlok. Deze sneeuwvlok toont sporen van slijtage wanneer de profieldiepte van de band nog maar 4 mm is en vervangen moet worden.

Goodyear introduceert met de Ultragrip 9 voor het eerst een generatie winterband met twee verschillende patronen, afhankelijk van de bandenmaat. De bandenfabrikant werkte meer dan twee jaar aan haar nieuwste winterband.


 

De Goodyear Ultragrip 9 is de Winterbandentest 2015 en 2016 Testwinnaar bij de ANWBGoodyear Ultragrip 9 online kopen, klik hier