Dunlop autobanden of Dunlop winterbanden goedkoop kopen - DUNLOP ZO 20555 R 16 91V BLURESP VW LRR Dunlop autobanden of Dunlop winterbanden goedkoop kopen - Winterbanden of autobanden goedkoop online kopen en montage in de buurt, klik hier

DUNLOP ZO 20555 R 16 91V BLURESP VW LRR

Maak hieronder uw keuze uit de prijs en levertijdopties
Prijs per stuk Levertijd
€ 59.65 2 werkdagen Leverbaar in Nederland Leverbaar in België Trackingnummer beschikbaar Bestellen
Terug naar resultaten


Uitleg symbolen:
Leverbaar in Nederland Leverbaar in Nederland Leverbaar in België Leverbaar in België Trackingnummer beschikbaar Track en tracenummer beschikbaarMerk: DUNLOP Draagvermogen: 91
Type: BLURESP VW LRR Snelheid: V ( = maximaal 240 km/u )
Breedte: 205 Seizoen: Zomer
Hoogte: 55 Voorraadstatus:  
Velgmaat: 16 inch Productcode: DU529442

Let op: De door ons getoonde foto is een voorbeeld foto.
Een eventuele afgebeelde velg op de foto wordt niet meegeleverd.

Omschrijving

Dunlop SP Sport BluResponse

De Dunlop SP Sport BluResponse is in 2012 als conceptband kenbaar gemaakt aan het publiek. In 2013, het 125 jarige bestaan van Dunlop, heeft Dunlop de band op de markt gebracht.

De Dunlop SP Sport BluResponse heeft goede kwalificaties op onder meer het bandstofverbruik en zelfs een A label op het label " grip op nat wegdek".

 

Dunlop SP Sport BluResponse specs

De Dunlop SP Sport BluResponse heeft een zeer korte remweg, tot wel 3 meter korter dan zijn directe concurrenten, volgens de het Duitse TUV.

De Dunlop SP Sport BluResponse blijkt zelfs zo`n 30% minder rolweerstand te hebben, wat het brandstofverbruik ten goede komt.

De Dunlop SP Sport BluResponse is daarmee dus z`n concurrenten te snel af. Buiten het mooie profiel,  loopt Dunlop met deze band voor op de markt.
 

ANWB Test 2016

Deze autoband kreeg de volgende omschrijving van de ANWB: Overtuigende prestaties op alle onderdelen. Goed tot zeer goed op droog wegdek, op nat wegdek en op slijtvastheid