Dunlop autobanden of Dunlop winterbanden goedkoop kopen - DUNLOP ZO 19560 R 15 88H BLURESP Dunlop autobanden of Dunlop winterbanden goedkoop kopen - Autobanden bestellen met voordeel. Gratis levering en aankoopverzekering. Thuisbezorgd of montage in de buurt. Winterbanden, zomerbanden of allseasonbanden.

DUNLOP ZO 19560 R 15 88H BLURESP

Maak hieronder je keuze uit de prijs en levertijdopties
Prijs per stuk
€ 60.98 2 werkdagen Bestellen
Terug naar resultaten


Merk: DUNLOP Draagvermogen: 88
Type: BLURESP Snelheid: H ( = maximaal 210 km/u )
Breedte: 195 Seizoen: Zomer
Hoogte: 60 Voorraadstatus:  
Velgmaat: 15 inch Productcode: DU544486

Let op: De door ons getoonde foto is een voorbeeld foto.
Een eventuele afgebeelde velg op de foto wordt niet meegeleverd.

Omschrijving

Dunlop SP Sport BluResponse

De Dunlop SP Sport BluResponse is in 2012 als conceptband kenbaar gemaakt aan het publiek. In 2013, het 125 jarige bestaan van Dunlop, heeft Dunlop de band op de markt gebracht.

De Dunlop SP Sport BluResponse heeft goede kwalificaties op onder meer het bandstofverbruik en zelfs een A label op het label " grip op nat wegdek".

 

Dunlop SP Sport BluResponse specs

De Dunlop SP Sport BluResponse heeft een zeer korte remweg, tot wel 3 meter korter dan zijn directe concurrenten, volgens de het Duitse TUV.

De Dunlop SP Sport BluResponse blijkt zelfs zo`n 30% minder rolweerstand te hebben, wat het brandstofverbruik ten goede komt.

De Dunlop SP Sport BluResponse is daarmee dus z`n concurrenten te snel af. Buiten het mooie profiel,  loopt Dunlop met deze band voor op de markt.
 

ANWB Test 2016

Deze autoband kreeg de volgende omschrijving van de ANWB: Overtuigende prestaties op alle onderdelen. Goed tot zeer goed op droog wegdek, op nat wegdek en op slijtvastheid