Continental autobanden of winterbanden koopt U goedkoop bij Autobanden-Prijsvechter - CONTINENTAL ZO 12580 R 13 65M E CONTACT Continental autobanden of winterbanden koopt U goedkoop bij Autobanden-Prijsvechter - Autobanden bestellen met voordeel. Gratis levering. Thuisbezorgd of montage in de buurt. Winterbanden, zomerbanden of allseasonbanden.

CONTINENTAL ZO 12580 R 13 65M E CONTACT

Gratis levering vanaf 2 stuks
Prijs per stuk
€ 47.80 2 werkdagen Bestellen
Terug naar resultaten


Merk: CONTINENTAL
Type: E CONTACT
Breedte: 125
Hoogte: 80
Velgmaat: 13 inch
Draagvermogen: 65 ( = 290 kg p.s. )
Snelheid: M ( = maximaal 130 km/u )
Seizoen: Zomer
Voorraadstatus:  
Productcode: 981110000074867
Let op: De door ons getoonde foto is een voorbeeld foto.
Een eventuele afgebeelde velg op de foto wordt niet meegeleverd.


Alle allseasonbanden en winterbanden voldoen aan de wettelijke wintereisen voor heel Europa.
Banden geproduceerd na 01-01-2018 hebben de verplichte sneeuwvlokcodering(3PMSF).

Omschrijving

Continental E-Contact
De Continental E-Contact  is speciaal onwikkeld voor de hybride auto.Ook voor electrische auto`s is de Continental E-Contact geschikt.

De band heeft een lage rolweerstand en het BLUECO logo. Hiermee wordt aangegeven dat tijdens de onwikkeling er speciale technologie is gebruikt om de band toe te spitsen op Hybride en electrische auto`s.
Dankzij het speciale samengestelde rubbercompound, het zogenaamde Green Chili, heeft de band ook een goede grip. Het profiel zorgt ook voor een goede afvoer van water, waardoor de kans op aquaplanning wordt beperkt. De remprestaties zijn optimaal, ook op een nat wegdek. De Continental E-Contact heeft een speciale laag met schuim aan de binnenzijde waardoor het geluid wordt verminderd.

Specificaties Continental E-Contact voor Hybride en electrische auto`s

Aa label, goede grip op nat en droog wegdek, optimale remprestaties, laag geluidsniveau, lage rolweerstand voor laag brandstofverbruik.
Kortom in alle opzichten de perfecte autoband voor de Hybride of electrische auto zoals de Opel Ampera, Porsche Cayenne Hybride, BMW 5 active hybride, Renault Twizzy, Opel Zoë, Lexus 600H-450H en de Volkswagen E-Golf.