Bridgestone autobanden of Bridgestone winterbanden goedkoop kopen - BRIDGESTONE ZO 18565 R 15 92T R410 RF Bridgestone autobanden of Bridgestone winterbanden goedkoop kopen - Autobanden bestellen met voordeel. Gratis levering. Thuisbezorgd of montage in de buurt. Winterbanden, zomerbanden of allseasonbanden.

BRIDGESTONE ZO 18565 R 15 92T R410 RF

Gratis levering vanaf 2 stuks
Prijs per stuk
€ 59.59 2 werkdagen Bestellen
Terug naar resultaten


Merk: BRIDGESTONE
Type: R410 rf
Breedte: 185
Hoogte: 65
Velgmaat: 15 inch
Draagvermogen: 92 ( = 630 kg p.s. )
Snelheid: T ( = maximaal 190 km/u )
Seizoen: Zomer
Voorraadstatus:  
Productcode: BR79447
Let op: De door ons getoonde foto is een voorbeeld foto.
Een eventuele afgebeelde velg op de foto wordt niet meegeleverd.


Alle allseasonbanden en winterbanden voldoen aan de wettelijke wintereisen voor heel Europa.
Banden geproduceerd na 01-01-2018 hebben de verplichte sneeuwvlokcodering(3PMSF).

Omschrijving

Bridgestone DURAVIS R 410 DUURZAAM EN HOOG KILOMETERTAL. HEEFT DE WEGLIGGING VAN EEN AUTOBAND. DURAVIS is duurzaam. Deze nieuwe banden zijn sterk en bedoeld voor dagelijkse bestelritten en intensief gebruik, terwijl de naadloze kaplaagconstructie duurzaamheid biedt op de snelweg. Hogere slijtagebestendigheid.

Tests tonen aan dat DURAVIS een hogere slijtagebestendigheid biedt dan andere belangrijke banden. De nieuwe C.S.C.-loopvlakbloktechnologie en een speciaal geoptimaliseerd loopvlakpatroon beperken onregelmatige slijtage en bieden uitzonderlijk veel kilometers.

Rijgedrag als een auto. De DURAVIS, speciaal ontworpen met een geavanceerd loopvlakblokontwerp, rijdt als een autoband. Het biedt moderne bestelbussen een soepele, comfortabele, stille rit – tijdens het manoeuvreren in de stad of het kruisen op de snelweg. Topprestaties op natte wegen. Bestuurders merken het verschil op natte en glibberige oppervlakken, waarop DURAVIS betere grip, veiliger bochtenwerk en minder kans op aquaplaning biedt.

Promobil, een duits campermagazine, heeft de R410 als beste getest in 2011. Deze Bridgestone werd als zeer goed bestempeld voor zowel droog als nat wegdek.